januar 31, 2019

Video: På tur i dødsmaskinen Chevrolet Camaro SS | Vilde biler 7/7

Vi er nået til sidste afsnit i serien om nogle af de vildeste og mest gakkede biler, der er til salg i Danmark. Her kan du komme med en lidt for fed Ebbe ind bag rattet i en 700-hestes amerikaner.

Af: Anders Berner  / Video-sponsor: Mercedes-Benz Certified / d. 31. januar 2019

Camaro blev lanceret i 1966 som en konkurrent til Ford Mustang. Da Chevrolet-direktøren blev spurgt om, hvad ordet “Camaro” betød, svarede han: “Det er et lidt ondsindet dyr, som æder Mustanger”.

Vi har fundet et eksemplar af den ærkeamerikanske model fra 1967. Et V8-monster under hjelmen på 6,5 liter er i sig selv en heftig omgang. Men oveni dét har den fået monteret to kompressorer.

LÆS OGSÅ: Tre lynhurtige luksusbiler til den store familie

Her i videoen kan du se Ebbe mase sig ind i bilen, og alene dét er lidt af en præstation. For som Ebbe selvironisk får proklameret: “Jeg er simpelthen bare for fed til fede biler!”

Den afsindige amerikaner har vi lånt af Classic Motor Sales i Vejle. Bilen er til salg på Bilbasen for 473.000 kroner uden afgift. Du kan se bilen her eller gå på opdagelse blandt alle de andre fede biler, som de har til salg; se alle bilerne her.

Bilkort på Bilbasen: Sådan dyster vi om retten til rattet

Som de biltosser vi er, vil vi alle tre helst sidde bag rattet, men det kan naturligvis ikke lade sig gøre, så vi har besluttet os for at spille bilkort. Ikke i klassisk forstand men ved at finde biler på Bilbasens app og så udvælge et parameter, vi dyster på.

første afsnit var det topfarten i en Ferrati GTC4 Lusso, der afgjorde slaget. I anden omgang trak Esben en skæv trumf ud af ærmet; antallet af hjul på bilen. Det afsnit kan du se her. Tredje gang var det mig, Anders, der trak det længste strå med antallet af hestekræfter i en Porsche 911 GT3 RS (den video kan du se her), og i fjerde afsnit endte vi i en benhård KTM X-Bow. Det kan du ser her.

Efterfølgende havde vi fornøjelsen af en heftig Maserati GranTurismo MC Stradale, som vandt på en skyhøj nypris. Det afsnit finder du her. Og senest var det så den ikoniske Hollywood-stjerne, DeLorean, vi oplevede på de nordjyske landeveje. Den video finder du lige her.

Video-sponsor: Mercedes-Benz Certified

Denne serie af videoer – hvor vi tester nogle af de mest ikoniske, gakkede og vilde biler – er sponsoreret af Mercedes-Benz Certified.

Det er et program for alle Mercedes-modeller op til 6 år og med maks. 150.000 km. Hver bil, som certificeres, er testet og kontrolleret i alle detaljer fra sikkerhed til komfort og præstationer.

Med Mercedes-Benz Certified får du:

– 2 års garanti som på en ny bil
– Garanteret kilometerstand
– 30 dages ombytningsret
– Fri lånebil ved garantirelaterede værkstedsbesøg
– 12 måneders vejhjælp

Her kan du læse mere om Mercedes Benz-Certified

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS