Nyeste indhold

Mere Mazda i den lille 2 Hybrid

Facelift af Mazda 2 Hybrid fjerner noget af ligheden med originalen, Toyota Yaris. Det mere Mazda-specifikke design kommer dog ikke med det nye og stærkere hybridsystem fra Yaris.

BMW i5 til under 6.000 kr. på privatleasing

BMW giver den elektriske i5 en god start på livet med skarp pris på privatleasing: 5.995 kr. om måneden for den 340 hk stærke i5 eDrive40 med Sport Line-udstyr.

Første tur: BMW i7 M70 – luksusdyr og mirakelmager med 1.100 Nm 

Du ved allerede, at BMW i7 er komfortabel og über luksuriøs. Nu er den også svimlende hurtig med M-udstyr, 660 hk og 1.100 Nm! Vi kører første tur i luksusmonsteret BMW i7 M70.

Hvor stort skal bagagerummet være?

Bilens bagagerum er en kasse, som kan have mange former og vidt forskellige mål – og der er et bagagerum til alle. Vi tager et kig ind i bagagerummet.

Nissan går allerede nu 100 procent elektrisk

Der kommer ikke flere nye biler med forbrændingsmotor fra Nissan. Japanernes næste træk er en elektrisk afløser til Micra og derefter en ny Leaf.

Test: Peugeot 2008 med skarpere kløer end de fleste

Peugeot 2008 er blandt de mest populære i et minefelt af konkurrenter. Med faceliftet ser 2008 bare endnu bedre ud end før.

Regler om privat bilsalg: Guide til at købe brugt bil

At købe brugt bil kan måske være en smule uoverskueligt. Især hvis det er første gang, du køber brugt. Få styr på regler og aftaler her.

https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/Mercedes?IncludeEngrosCVR=true&PriceFrom=0&includeLeasing=true&Fuel=3
Forbrugstest afslører, at Hyundai Ioniq 6 sparer på strømmen
Læs mere her
Galleri
Nyeste Videoer

En ny lille elektrisk Volvo til 274.000 kr. Den lille crossover EX30 kan blive et enormt hit for Volvo, men er indretningen lækker og pladsen god? Vi går tæt på den lille Volvo.

Forvirret? Det bliver de fleste elbil-ejere, når de skal finde en ladeløsning til elbilen. Bliv klogere på, hvad der bedst kan betale sig med Bilbasen Strøm.

De fleste elbiler oplader med mellem 3,6 og 11 kW, og nogle få oplader med hele 22 kW – men hvad betyder det for dig?

De store og høje elbiler bruger langt mere strøm end mindre elbiler. Se med i Bilbasen Strøm og find ud af, hvor meget det betyder for forbruget at vælge en klodset elbil.

Det er en anbefaling, at du har styr på bilforsikringen inden bilkøbet, men hvordan får du styr på forsikringen? Læs med her.

Som køber har du ansvaret for at omregistrere den bil, du har købt. Læs mere om, hvordan du gør det her.

Hvor meget kan du egentlig købe bil for? Læs her, hvordan du kan finansiere dit bilkøb.

Når du skal købe en bil privat, hvad er så den bedste måde at betale på? Læs mere her.

Har du endnu ikke taget springet? Se med når vi tager elbil-begynderen i hånden og forklarer, hvad der er op og ned.

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS