Kategorier
Video

Købt! Bilbasens egne ansatte tager udfordringen op

En journalist og en forretningsudvikler fra Bilbasens egne rækker forsøger at gøre de professionelle bilhandlere kunsten efter. Se om de kan gætte prisen på det brugte ikon VW Beetle.

Af: Jacob Dalby / d. 19. april 2021

Normalt har vi to professionelle bilhandlere i stævne, som skal dyste om at gætte prisen på en brugt bil, der er solgt på Bilbasen. Men her i sæsonens sidste afsnit har vi to af Bilbasens egne folk med; Morten Frydendal, Head of Business Development og Simon Hallenslev, journalist her på Bilbasen Blog.

Morten og Simon dyster om at gætte købsprisen på den brugte og ikoniske VW Beetle. Den originale blev i 1930 bestilt af Adolf Hitler som en ‘folkets bil’ (Volkswagen) men produktionen blev stoppet i de senere 1970’ere. Men i 1998 kom den nye Beetle til som en slags retroudgave af den originale. Under huden er den dog mest af alt en VW Golf.

SE OGSÅ | Købt! To generationer kæmper om prisen på populær ‘stangvare’

I Bilbasens programserie dyster 24 bilforhandlere og eksperter i 12 programmer om hvem, der er bedst til at vurdere, hvad en bil er købt for. Og det er ikke nogen nem opgave, som eksperterne bliver sat på. Bilerne kan være handlet for år tilbage, og nogle af bilerne er ikke ligefrem i den klassiske kategori.

Deltagerne

Morten Frydendal

Head of Business Development, Bilbasen

Morten har mere end 16 års erfaring med bil -og onlinesalg og er vores Head of Business Development. Han har gennem sine ni år hos eBay bl.a. stået for udviklingen af nye produkter og strategisk partnersalg med ansvar for kontakt til og samarbejde med brancheforeningerne.

Morten har en baggrund i bilbranchen som bilsælger, sidenhen salgschef og dernæst finansiel rådgiver inden for leasingløsninger. Disse erfaringer er med til at gøre Morten til en yderst kompetent del af forretningsudviklingen, idet han bidrager med et bredt perspektiv, hvor både forhandler, partner og forretningens synspunkter inddrages i den videre udvikling af vores produkter og forretningsstrategi.

Simon Hallenslev

Journalist, Bilbasen Blog

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.

Vært

Trine Krastrup

Trine har været en del af bilbranchen siden hun kunne gå. Til at starte med i sin fars bilforretning i Vordingborg, der blandt andet solgte Mitsubishi, Skoda, Mercedes-Benz og Kia. Senere tog Trine styringen i forretningen som direktør i fire år for herefter at flytte til Australien og hjælpe en bilhandler med en mere europæisk tilgang til at drive bilforretning. Siden har Trine arbejdet med PR som PR Manager hos både Kia, Citroën DS og Mitsubishi.

I dag er Trine storyteller med sit eget univers, MsTory, hvor hun blandt andet hjælper de danske bilimportører med diverse arrangementer.

Bilen

VW Beetle 1,4 TSI 160 hk DSG7

Modelår: 2015

Km: 23.000 km

Se flere VW Beetle på Bilbasen

Tidligere episoder

EPISODE 1

EPISODE 2

EPISODE 3

EPISODE 4

EPISODE 5

EPISODE 6

EPISODE 7

EPISODE 8

EPISODE 9

EPISODE 10

EPISODE 11

Af Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.