Kategorier
Video

Købt! To generationer kæmper om prisen på populær ‘stangvare’

I episode 11 dyster Morten og Niels om at gætte salgsprisen på en yderst populær brugt bil. VW Golf VII er blandt de absolut mest solgte biler på Bilbasen.

Af: Jacob Dalby / d. 5. april 2021

Siden introduktionen af den første Golf i 1974, og indtil Golfens 45 års fødselsdag, er der langet over 35 millioner VW Golf over disken på verdensplan. Det svarer til en solgt VW Golf hvert 41. sekund med et gennemsnit på 780.000 eksemplarer om året. Altså, VIRKELIG mange.

VW Golf er selvsagt yderst populær som ny – men også som brugt er den blandt de aller mest solgte. Netop Golf VII var den mest solgte brugte bil på Bilbasen i 2020 og lige nu er der over 1.000 brugte VW Golf VII til salg.

SE OGSÅ | Købt! Episode 10: Brian og Kenneth går fra partnere til duellanter

I Bilbasens programserie dyster 24 bilforhandlere og eksperter i 12 programmer om hvem, der er bedst til at vurdere, hvad en bil er købt for. Og det er ikke nogen nem opgave, som eksperterne bliver sat på. Bilerne kan være handlet for år tilbage, og nogle af bilerne er ikke ligefrem i den klassiske kategori.

Deltagerne

Morten Richardsen

Salgsrådgiver, Bilgruppen

Morten fortæller:

Hos Bilgruppen – Roskilde, forhandler vi ikke bare almindelige, brugte biler, men velholdte biler i forskellige prisklasser og kategorier. Lige fra almindelige hverdagsbiler til unikke, sjældne, klassiske sportsvogne og nyere luksusbiler. Vi har altid biler på lager og har vi ikke det du ønsker kan vi altid finde det og evt rekvirerer netop den bil du ønsker igennem vores brede netværk på tværs af Europa og USA. Hos Bilgruppen går du ikke forgæves, hvis du vil have en god og velholdt bil til fornuftige penge.

Niels Boye Larsen

Indehaver, Niels Boye Larsen Biler

Niels fortæller:

Hos Niels Boye Larsen har vi handlet med biler i over 30 år. Vores mangeårige erfaring betyder at vi har et veletableret netværk vi kan købe og sælge biler igennem. Vores erfaring som autoforhandler gør ligeledes, at vores tilbud er præcise og det betyder, at vi med sikkerhed kan sige, at vi tilbyder et produkt, vi er stolte af. Mange kunder har igennem tiden haft succes med at købe eller sælge en bil hos os. Og så består teamet desuden af erfarne og kvalificerede medarbejdere.

Vært

Trine Krastrup

Trine har været en del af bilbranchen siden hun kunne gå. Til at starte med i sin fars bilforretning i Vordingborg, der blandt andet solgte Mitsubishi, Skoda, Mercedes-Benz og Kia. Senere tog Trine styringen i forretningen som direktør i fire år for herefter at flytte til Australien og hjælpe en bilhandler med en mere europæisk tilgang til at drive bilforretning. Siden har Trine arbejdet med PR som PR Manager hos både Kia, Citroën DS og Mitsubishi.

I dag er Trine storyteller med sit eget univers, MsTory, hvor hun blandt andet hjælper de danske bilimportører med diverse arrangementer.

Bilen

VW Golf VII 1,4 TSI

Modelår: 2013

Km: 170.000 km

Se flere VW Golf VII på Bilbasen

Tidligere episoder

EPISODE 1

EPISODE 2

EPISODE 3

EPISODE 4

EPISODE 5

EPISODE 6

EPISODE 7

EPISODE 8

EPISODE 9

EPISODE 10

Af Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.