Biløkonomi

BMW i5 til under 6.000 kr. på privatleasing

BMW giver den elektriske i5 en god start på livet med skarp pris på privatleasing: 5.995 kr. om måneden for den 340 hk stærke i5 eDrive40 med Sport Line-udstyr.

Hvilken bil holder prisen bedst?

Når du køber en brugt bil, kan det være rart at vide, at den måske også er en god sjat penge værd, når du en dag vil sælge den igen. Læs her om de biler der holder prisen bedst.

Ny bil: Hvad er dine finansieringsmuligheder?

Det er de færreste, som kan købe ny bil for egne penge. Langt de fleste må en tur i banken eller lave en aftale med en låneudbyder online, for at finansiere en ny bil. I denne artikel gennemgår vi dine muligheder for at finansiere en ny bil. 

Hvor får jeg det billigste lån?

Hvis du er på udkig efter det billigste billån, er der særligt ét begreb, du bør kende, nemlig ÅOP. I denne artikel forklarer vi, hvad ÅOP er og hvordan du bruger det til at finde det billigste billån.

Galleri
Nyeste Videoer

Mere end halvdelen af nye biler, som indregistreres i Danmark, har forbrændingsmotor. En af de vigtigste af de biler er Peugeot 208, som vi tester i faceliftet form.

Godt og vel halvvejs gennem vores langtidstest, har vi fundet fem finurlige funktioner, der kan gøre hverdagen lidt sødere.

Er det rigtigt, at man kan få en elektrisk Volvo til under 275.000 kr.? Ja! Vi tester den usædvanligt prisbillige EX30. Har den mere at byde på end den lave pris?

Der er en stærk nyhed i Skoda Enyaq. Den har fået en ny elmotor med 286 hk som afløser for motoren med 204 hk. Vi ruller første tur i den forstærkede elektriske crossover.

Der er grænser for, hvad en bil til 340.000 kr. kan give, men Tesla sprænger rammerne med den faceliftede Model 3 RWD. Se i videoen, hvorfor det er tilfældet.

Den amerikanske drift-legende gik tragisk bort i starten af 2023. Vi ser nærmere på hans flotte karriere og fokuserer på nogle af de mange vilde biler, han har haft.

Hjemmets bil nummer to er ofte en lille og økonomisk bandit – men hvor meget mere økonomisk er den, hvis den er elektrisk?

Vi har kørt den nye Volkswagen ID.7 på danske veje og har fundet de vigtigste ting, du skal vide om den store elbil. ID.7 er rummelig, men hvordan er rækkevidden og køreegenskaberne?

Der var langt mellem hurtig- og lynopladerne for to år siden, men udviklingen går rasende hurtigt. Desværre virker det stadig en smule uoverskueligt.

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS