Biløkonomi

BMW i5 til under 6.000 kr. på privatleasing

BMW giver den elektriske i5 en god start på livet med skarp pris på privatleasing: 5.995 kr. om måneden for den 340 hk stærke i5 eDrive40 med Sport Line-udstyr.

Hvilken bil holder prisen bedst?

Når du køber en brugt bil, kan det være rart at vide, at den måske også er en god sjat penge værd, når du en dag vil sælge den igen. Læs her om de biler der holder prisen bedst.

Ny bil: Hvad er dine finansieringsmuligheder?

Det er de færreste, som kan købe ny bil for egne penge. Langt de fleste må en tur i banken eller lave en aftale med en låneudbyder online, for at finansiere en ny bil. I denne artikel gennemgår vi dine muligheder for at finansiere en ny bil. 

Hvor får jeg det billigste lån?

Hvis du er på udkig efter det billigste billån, er der særligt ét begreb, du bør kende, nemlig ÅOP. I denne artikel forklarer vi, hvad ÅOP er og hvordan du bruger det til at finde det billigste billån.

Galleri
Nyeste Videoer

Vi har kørt den nye Volkswagen ID.7 på danske veje og har fundet de vigtigste ting, du skal vide om den store elbil. ID.7 er rummelig, men hvordan er rækkevidden og køreegenskaberne?

Der var langt mellem hurtig- og lynopladerne for to år siden, men udviklingen går rasende hurtigt. Desværre virker det stadig en smule uoverskueligt.

Elbiler slår salgsrekorder, men samtidig falder priserne. Hvordan kan det lade sig gøre?

Elbilerne er blevet billigere og der kommer flere og flere billige elbiler til landet. Se med når vi gennemgår elbiler til under 250.000 kr.

En ny lille elektrisk Volvo til 274.000 kr. Den lille crossover EX30 kan blive et enormt hit for Volvo, men er indretningen lækker og pladsen god? Vi går tæt på den lille Volvo.

Forvirret? Det bliver de fleste elbil-ejere, når de skal finde en ladeløsning til elbilen. Bliv klogere på, hvad der bedst kan betale sig med Bilbasen Strøm.

De fleste elbiler oplader med mellem 3,6 og 11 kW, og nogle få oplader med hele 22 kW – men hvad betyder det for dig?

De store og høje elbiler bruger langt mere strøm end mindre elbiler. Se med i Bilbasen Strøm og find ud af, hvor meget det betyder for forbruget at vælge en klodset elbil.

Det er en anbefaling, at du har styr på bilforsikringen inden bilkøbet, men hvordan får du styr på forsikringen? Læs med her.

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS